snyggt

nääää.. nu ska jag sova och drömma om söta flickor ^^ haha nedå. godnatt och sov gott.. puss och kram negerbanan

stalker

måste säga att de e fett dryygt att bli stalkad av bruudar. har fått minst 10 samtal från dolt nr där folk sagt att de gillar mig å grejjer.. sen har ja en fett skum brud i klassen i skolan som e väldigt påträngande. och juste.. mitt "ex" skicka ett sms till mig idag och sa att hon stod utanför mitt hus innan. känns ju också lagomt mysigt. sen att mitt ex från malmö skrev att hon tror att hon har känslor för mig häromdagen.. ett halvår efter jag gjorde slut å nu när hon har tjej å grejjer. ändå lite små gulligt. men why? varför e alla så på? känns fett obehagligt och snart dax att byta mobil nr så ja kan få lite lugn och ro!
åt gott idag (eg igår den 22/1) blev klyftpotatis pepparsås och fläskfile med en god sallad :) mums!

CHA CHA!

hejsan bloggen. känns som de va längesen ja blogga. saknat mina läsare (A) hihi. men har inte sovit hemma så datorn har fått sova ut på mitt golv :D men men. ja har iaf slinga håret idag :D mohihihi


Blodsbad

hej hej bloggen. just nu e ja verkligen inte sugen på nåe. ska t läkarn 11.20 och lämna 3 rör med blod och 1 rör med kiss. hahaha! jag hatar verkligen sjukhus.. någon som vill komma och hålla min tass?? :$  dessutom köpte jag en rosa dusch vante med en gul badanka på idag. blir nog å köpa en lika dan å ha dom som vanliga vantar. helt fett coolt! hahaha <3 puss och kram negerbanan

telejack nejtack!

tjaah! lyckades komma upp ur sängen kl 10 i morse :D wooho! käka frukost. drog t skåre å köpte kattlåda å grejjs. sen chillat vi datorn och nu blir det engelsk söndags middag :D dock är jag inte så het på kött för de e rätt äckligt faktiskt så de blir kyckling ist :D på tisdag blir det att testa för diabetes. mindre kul :/ haha men ska dra nu ciao!
puss och kram negerbanan <3

super trött

i morse somnade jag klockan 8. vaknade typ 17.10. drog in till centrum och träffade fölk.. de va najs.. nu e ja suuper trött och ska snart lägga mig och sova.  har spanat in en ny laptop. kommer bli grymt najzz.  ett x-box 360 slim skulle me va najs! dags att lämna in min iphpne också... skulle ha lyssnat på va folk sa 4an suger.. skärmen är dessutom spräckt.. bajs. men men min klagosång skulle kunna bli flera timmar lång men de ska vi slippa för nu ska jag ?

puss och kram negerbanan


-jag och min katt Rune

com hem ondemand i mitt hjärta<3

Direkt från comhem! Hon är en hemmakär köttbonde från småland! 43 tusen på kläder, oj. havet e djuupt havet e djupt! vi dunkar på med orsa! du måste se mäeej nuu! judit och döttrarna börjar sin 2 veckors shopping. ja e döden? å vem e han då? va e dedär för jäkla skit regel! har du råkat ut för den här mystiska kvinnan? ring oss! vaffe då da? vafför då da? vaffö dådå? GOKVÄLL! hur mår du judit? hej på er! Royal with cheese, Royal with cheese! MUMS!

jag bara e så tok kär i denna reklamen så de finns inte! <3

Dagens rimm!

göra smet av tomtens klet å lägga i grannarnas deg e mormors knep! <3

ett litet steg för mänskligheten ett stort steg för ELIN!

dags att sluta snusa. japp japp trore vah! nu är det dax att nanna kudden. ska verkligen komma upp i morgon å träffa underbaraste angelica och pernilla. små charmtroll det :D toffsarna bara hänger ner och smälter in. finns även med chicken. MUMS.  idag skulle jag ha träffat maria montazami men de blidde inte så får träffa linis ngn annan dag snart ist :)
 

i´m bad!

asså shit. vakna kl 2. missa skolan. fail på day3! shit. iaf vart tyst i min telefon idag från mitt ex! skööönt! ett hett tips! bli aldrig tlsm med ngn som e 3 år yngre. ha hellre ngn som e mer mogen än du! och folk säger `ålder spelar ingen roll´men de kan jag säga att fan så de göre visst! haha. för vi va tlsm i 3 dagar eller kan man kalla de tlsm? nee!. men iaf å nu e hon sååå förkrossad. jag förstår inte. aja. jag håller på å tvättar å fixar på rummet :) blir ju förmodligen att flytta mitt rum upp 1vån hos mamma för jag får jobbigare med astman i rummet i källaren eftersom jag har mitt luftintag ut på altanen där folk röker :P sen ska jag kika på en lägenhet i grums så ja slipper pendla! de vore as chill! men men. ha en bra dag! puss och kram negerbanan!

USCH!<3

ahapp. hade tänkt dygna. men ne ja orkar bannemig inte! har dessutom haft samma snus hela dagen. inte ok! när jag vaknar i morgon ska ja få ta en ny och ha den hela dagen också. för sen är min snusdosa SLUUT och jag dör annars. hej min mamma har fått mig att lyssna på JAY SMITH va i helvete? är det sant? Man kan inte lyssna på fjortismagneterna från idol..men men måste erkänna att jay har en speciell röst. men men. måste säga att jag skriver med en sööt flicka och har gjort de typ 1,5 vecka. as tidigt å säga ngt men hon e fan söt :D ehe!... mitt ex e ju på mig också -.- vadå hej få 398 sms om dagen om att hon e sååå kär i mig. gud. godnatt. puss och kram negerbanan! <3

HAPPY!

oj trodde precis jag sparka katten i huvudet.. men men jag blir GLAD av att se att folk läser min blogg och är in och komenterar :D puss och kram negerbanan

HAPPY BIRTHDAY!

Grattis på födelsedagen Åke Beckman! hoppas på många pussar och kramar från jullebulle och en extra fin grönsaks tårta i år! hur känns det? ett helt eget blogginlägg från coola Hulken! skål min vän! hugs and kisses sötnos..
 

dag2, FAIL!

jahapp jag klarade inte ens av att komma upp 2a skoldagen...vaknade kl 2 idag. får skylla på viruset i min kropp som ger mig feber och hosta. asså jag såg på ett nytt tv program häromdagen då de va ngn konferans? grejj. ett gäng som va på konferanc har verkligen skapat en helt egen religon? dock inte någon religon jag hört talas om tidigare. istället för tron om gud eller the big bang theory så va det utomjordingar som skapat jorden? eller ah den tanken har faktiskt hamnat hos mig med när jag va 7 om att dom spelar oss som ett sims spel. men ah dom ska iaf ansöka om att få bygga en byggnad? ett centrum för denhär tron dom har så att utomjordingarna ska ta kontakt med jorden lixom. och dom vill inte ta sån uppmärksamhet att bara kontakta obama eller att bara flyga in i sverige för då har den svenska försvarsmakten rätt att ´bomba´ dem så av dom anledningarna har de ej besökt oss än så därför ska dom ha denna byggnad på ett diskret ställe? asså vilka fantasier. skulle en sån byggnad för utomjordingar byggas i sverige skulle den bli världs känd å folk skulle åka till den 24/7 och sen skulle andra religoner som inte acceptera den tron bomba stället. aja folk får tro som de vill haha. i morgon blir det att sova hos peazhead schyman å keke nudler då :D mohehe.

dag 1. avklarad!

idag har jag vart så jääävla trött. måste vända rätt på dygnet så jag va vaken heeela natten. usch. jag gick upp klockan 5 och gjorde frukost till mig och mamma i morse. riktigt mysigt :) sen bar det av till stan å sitta och ta en kopp varm oboy där. sen skolan. där hade vi serverings lära. från 9 till 2? va väldigt segt iaf. jag orkade inte med matten så tog kvart över 2 bussen till stan å till mammas jobb. somnade på mammas jobb för jag vart så trött :( hihi men men. sen hem å tvätta å rippa en skiva till pappas sambo och kika lite. kan inte fatta att jag rippa IDOL jay´s cd till min hårdisk och att jag lyssnar på han. sååå inte min grejj. men ett trist blogg inlägg blev detta. stå ut med det för nu ska jag sova. godatt puss och kram negerbanan! <3

S.O.S Design!

nu kommer vi till designen. såklart blir det Hulken tema what else? men hur? jag har aldrig lyckats designa en blogg. och i hopp om att min trogne vän Julia som lovat att följa min blogg ska komma som min egna superhjälte och rädda mig i nöd! :) puss och kram negerbanan

Min blogg mina regler!

jag skulle skapa en ny blogg. ville såklart ha Hulken.blogg.se och insåg snabbt att det var upptaget av någon som aldrig bloggar.  därför skapar jag en plan om att kontakta denna bloggare och be snällt om att få det namnet :) för såklart är det ju jag som är Hulken! men de visste ni ju redan :O mitt första inlägg vart inte så kul men i väntan och hopp om en framtida super blogg så får ni stå ut :)  puss och kram negerbanan :)


RSS 2.0